Farhan, A. J., Iwaniuk, P., Kaczyński, P., Łozowicka, B., Mroczko, B., Orywal, K., . . . Zoń, W. (2024). Social Perception of Healthy Food in the Light of Interdisciplinary Scientific Certainty. Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku.
Chicago Style (17th ed.) CitationFarhan, Ali Jakub, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, Maciej Perkowski, Katarzyna Socha, and Wojciech Zoń. Social Perception of Healthy Food in the Light of Interdisciplinary Scientific Certainty. Białystok: Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
MLA (8th ed.) CitationFarhan, Ali Jakub, et al. Social Perception of Healthy Food in the Light of Interdisciplinary Scientific Certainty. Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.