Social Perception of Healthy Food in the Light of Interdisciplinary Scientific Certainty

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
Główny autor: Farhan, Ali Jakub
Twórcy: Temida 2, Uniwersytet w Białymstoku. Wydział Prawa
Kolejni autorzy: Iwaniuk, Piotr, Kaczyński, Piotr, Łozowicka, Bożena, Mroczko, Barbara, Orywal, Karolina, Perkowski, Maciej, Socha, Katarzyna, Zoń, Wojciech
Język:English
Wydane: Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Opis fizyczny:241 stron ; 24 cm.
Hasła przedmiotowe: Zobacz więcej...
Dostęp online:View in English
Opis:ikonaikona
Monografia stanowi cenne i przydatne opracowanie zagadnienia zdrowego żywienia. Dzięki całościowemu podejściu do tematu badań ma ona charakter uniwersalny i z pewnością znajdzie szerokie grono odbiorców wśród dietetyków, bromatologów, technologów żywności, producentów żywności, prawników oraz wszystkich osób zainteresowanych zdrowym odżywianiem. Zwłaszcza, że na rynku wydawniczym brakuje tak kompleksowych publikacji poświęconych tej tematyce.