Farhan, A. J., Iwaniuk, P., Kaczyński, P., Łozowicka, B., Mroczko, B., Orywal, K., . . . Zoń, W. (2024). Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej. Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku.
Cita Chicago Style (17a ed.)Farhan, Ali Jakub, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, Maciej Perkowski, Katarzyna Socha, y Wojciech Zoń. Społeczna Percepcja Zdrowej żywności W świetle Interdyscyplinarnej Pewności Naukowej. Białystok: Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Cita MLA (8a ed.)Farhan, Ali Jakub, et al. Społeczna Percepcja Zdrowej żywności W świetle Interdyscyplinarnej Pewności Naukowej. Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.