Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
Główny autor: Farhan, Ali Jakub
Twórcy: Temida 2, Uniwersytet w Białymstoku. Wydział Prawa
Kolejni autorzy: Iwaniuk, Piotr, Kaczyński, Piotr, Łozowicka, Bożena, Mroczko, Barbara, Orywal, Karolina, Perkowski, Maciej, Socha, Katarzyna, Zoń, Wojciech
Język:Polish
Wydane: Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Opis fizyczny:260 stron ; 24 cm.
Hasła przedmiotowe: Zobacz więcej...
Dostęp online:Zobacz w języku polskim
Opis:ikona
The monograph is a valuable and useful study of the issue of healthy food. Thanks to the holistic approach to the research topic, it has a universal character and will certainly find a wide audience among dieticians, bromatologists, food technologists, food producers, lawyers and everyone interested in healthy nutrition. Especially as there is a lack of such comprehensive publications on the publishing market dealing with this topic.
ikona
Monografia stanowi cenne i przydatne opracowanie zagadnienia zdrowego żywienia. Dzięki całościowemu podejściu do tematu badań ma ona charakter uniwersalny i z pewnością znajdzie szerokie grono odbiorców wśród dietetyków, bromatologów, technologów żywności, producentów żywności, prawników oraz wszystkich osób zainteresowanych zdrowym odżywianiem. Zwłaszcza, że na rynku wydawniczym brakuje tak kompleksowych publikacji poświęconych tej tematyce.