Social Perception of Healthy Food in the Light of Interdisciplinary Scientific Certainty

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Temida 2 (Białystok)
Autores Corporativos: Temida 2 (Białystok), Uniwersytet w Białymstoku.Wydział Prawa (Białystok)
Otros Autores: Temida 2 (Białystok), Uniwersytet w Białymstoku.Wydział Prawa (Białystok), (), (), (), (), (), ()
Lenguaje:English
Publicado: Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Materias: Zobacz więcej...
Acceso en línea:http://hdl.handle.net/11320/17687
Descripción:

Tabla de Contenidos:
  • Introduction (s. 7-13)
  • Understanding the concept of healthy food (s. 15-45)
  • Healthy food in the light of survey results (s. 47-73)
  • Healthy food in the light of legal regulations (s. 75-95)
  • Healthy food – analytical research (s. 97-207)