Social Perception of Healthy Food in the Light of Interdisciplinary Scientific Certainty

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor: Temida 2 (Białystok)
Twórcy: Temida 2 (Białystok), Uniwersytet w Białymstoku.Wydział Prawa (Białystok)
Kolejni autorzy: Temida 2 (Białystok), Uniwersytet w Białymstoku.Wydział Prawa (Białystok), (), (), (), (), (), ()
Język:English
Wydane: Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Hasła przedmiotowe: Zobacz więcej...
Dostęp online:http://hdl.handle.net/11320/17687
Opis:

Spis treści:
  • Introduction (s. 7-13)
  • Understanding the concept of healthy food (s. 15-45)
  • Healthy food in the light of survey results (s. 47-73)
  • Healthy food in the light of legal regulations (s. 75-95)
  • Healthy food – analytical research (s. 97-207)