Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Farhan, Ali Jakub
Körperschaften: Temida 2, Uniwersytet w Białymstoku. Wydział Prawa
Weitere Verfasser: Iwaniuk, Piotr, Kaczyński, Piotr, Łozowicka, Bożena, Mroczko, Barbara, Orywal, Karolina, Perkowski, Maciej, Socha, Katarzyna, Zoń, Wojciech
Sprache:Polish
Veröffentlicht: Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Beschreibung:260 stron ; 24 cm.
Schlagworte: Zobacz więcej...
Online Zugang:Zobacz w języku polskim
Beschreibung:ikonaikona

Inhaltsangabe:
  • Wprowadzenie (s. 9-16)
  • Różne płaszczyzny rozumienia pojęcia zdrowej żywności (s. 17-53)
  • Zdrowa żywność w świetle wyników badań ankietowych (s. 55-86)
  • Zdrowa żywność w świetle regulacji prawnych (s. 87-111)
  • Zdrowa żywność w badaniach analitycznych (s. 113-233)