Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Temida 2 (Białystok)
Autores Corporativos: Temida 2 (Białystok), Uniwersytet w Białymstoku.Wydział Prawa (Białystok)
Otros Autores: Temida 2 (Białystok), Uniwersytet w Białymstoku.Wydział Prawa (Białystok), (), (), (), (), (), ()
Lenguaje:Polish
Publicado: Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Materias: Zobacz więcej...
Acceso en línea:http://hdl.handle.net/11320/17697
Descripción:

Tabla de Contenidos:
  • Wprowadzenie (s. 9-16)
  • Różne płaszczyzny rozumienia pojęcia zdrowej żywności (s. 17-53)
  • Zdrowa żywność w świetle wyników badań ankietowych (s. 55-86)
  • Zdrowa żywność w świetle regulacji prawnych (s. 87-111)
  • Zdrowa żywność w badaniach analitycznych (s. 113-233)