Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej
Guardado en:
Autor principal: | |
---|---|
Autores Corporativos: | , |
Otros Autores: | , , , , , , , |
Lenguaje: | Polish |
Publicado: |
Białystok :
Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku,
2024.
|
Materias: | Zobacz więcej... |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/11320/17697 |
Descripción: |
Tabla de Contenidos:
- Wprowadzenie (s. 9-16)
- Różne płaszczyzny rozumienia pojęcia zdrowej żywności (s. 17-53)
- Zdrowa żywność w świetle wyników badań ankietowych (s. 55-86)
- Zdrowa żywność w świetle regulacji prawnych (s. 87-111)
- Zdrowa żywność w badaniach analitycznych (s. 113-233)