Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal: Farhan, Ali Jakub
Collectivités auteurs: Temida 2, Uniwersytet w Białymstoku. Wydział Prawa
Autres auteurs: Iwaniuk, Piotr, Kaczyński, Piotr, Łozowicka, Bożena, Mroczko, Barbara, Orywal, Karolina, Perkowski, Maciej, Socha, Katarzyna, Zoń, Wojciech
Langue:Polish
Publié: Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Description matérielle:260 stron ; 24 cm.
Sujets: Zobacz więcej...
Accès en ligne:Zobacz w języku polskim
Description:ikonaikona

Table des matières:
  • Wprowadzenie (s. 9-16)
  • Różne płaszczyzny rozumienia pojęcia zdrowej żywności (s. 17-53)
  • Zdrowa żywność w świetle wyników badań ankietowych (s. 55-86)
  • Zdrowa żywność w świetle regulacji prawnych (s. 87-111)
  • Zdrowa żywność w badaniach analitycznych (s. 113-233)