Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor: Temida 2 (Białystok)
Twórcy: Temida 2 (Białystok), Uniwersytet w Białymstoku.Wydział Prawa (Białystok)
Kolejni autorzy: Temida 2 (Białystok), Uniwersytet w Białymstoku.Wydział Prawa (Białystok), (), (), (), (), (), ()
Język:Polish
Wydane: Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024.
Hasła przedmiotowe: Zobacz więcej...
Dostęp online:http://hdl.handle.net/11320/17697
Opis:

Spis treści:
  • Wprowadzenie (s. 9-16)
  • Różne płaszczyzny rozumienia pojęcia zdrowej żywności (s. 17-53)
  • Zdrowa żywność w świetle wyników badań ankietowych (s. 55-86)
  • Zdrowa żywność w świetle regulacji prawnych (s. 87-111)
  • Zdrowa żywność w badaniach analitycznych (s. 113-233)